Portomonnee – De Haagse Lerarenpas, het platform voor de Haagse docent
Praktische informatie

Wat is de Haagse Lerarenpas?

Leerlingen verdienen het allerbeste onderwijs. Daarvoor zijn voldoende en goede leraren cruciaal. De leraar is het fundament voor kwalitatief goed onderwijs. Het lerarentekort is in Den Haag echter van een zodanige omvang dat de kwaliteit van het onderwijs op de tocht staat. De programma’s Klassewerk (primair onderwijs) en De Rode Loper (voortgezet onderwijs) zijn instrumenten waarmee het kwalitatief en kwantitatief lerarentekort aangepakt wordt. Maar dit is niet genoeg. De huidige Haagse leerkrachten zouden beloond moeten worden voor het werk wat zijn doen voor de Haagse leerlingen. Om deze huidige leerkrachten op gepaste wijze te belonen, is er de lerarenpas ontwikkeld. Deze pas geeft kortingen, mogelijkheden, gratis toegang en extraatjes speciaal voor de Haagse onderwijsprofessional. Want die onderwijsprofessional, is zo belangrijk!

Aanvragen?

De Haagse Lerarenpas kan worden aangevraagd via deze link. Vul daarbij de gegevens van jouw school in, zodat de pas naar jouw school verzonden kan worden.
De pas kan aangevraagd worden door alle Haagse onderwijsprofessionals. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de: groepsleerkracht, vakleerkracht, directeur, conciërge, administratief medewerker, logopedist & onderwijsassistent.
Je kunt een pas aanvragen als je in het bezit bent van een schoolemailadres en als de school in Den Haag gevestigd is.

Samenwerken?

Ben jij een Haags bedrijf of heb jij een locatie van jouw bedrijf in Den Haag? En heb jij een mooie deal voor leerkrachten uit het Haagse basisonderwijs? Stuur dan een mail naar: bedrijven@dehaagselerarenpas.nl en vertel daarin kort wie je bent en wat je zou willen aanbieden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

In ruil voor je voordeel communiceren Klassewerk, de Gemeente Den Haag en De Haagse Lerarenpas over jouw aanbod via hun website. Ook communiceren wij via een lerarenkaart-nieuwsbrief, Facebook, Instagram, Twitter en Youtube.
Hiermee bereik je een nieuw, enthousiast publiek én terugkerende klanten door structurele samenwerking.

Vragen?

Kijk eens bij de meest gestelde vragen want misschien staat hier jouw vraag tussen. Heb jij nog andere vragen? Vul dan het contact formulier in.

De meest gestelde vragen

Voor wie is de Haagse Lerarenpas?

De Haagse Lerarenpas is voor alle Haagse onderwijsprofessionals. Ben jij werkzaam in het PO, VO, MBO of HBO met als standplaats van jouw school Den Haag? Vraag dan nu jouw pas aan!

Mijn bestuur is gevestigd in Den Haag, maar mijn school staat net buiten de gemeente Den Haag. Heb ik recht op een Haagse Lerarenpas?

Nee, helaas is de Haagse Lerarenpas niet voor jou geldig. Een voorwaarde om de pas te kunnen aanvragen, is dat de standplaats van jouw school Den Haag is. Onder wel bestuur jij werkt, telt niet mee.

Hoeveel kost De Haagse Lerarenpas?

Helemaal niets! Ook wordt jouw pas gratis verzonden naar jouw school, zodat je de pas snel kunt gebruiken.

Ik heb interesse om de Haagse leerkrachten te bereiken. Hoe word ik een (commerciële) kortingspartner?

Heb jij een mooie deal voor leerkrachten uit het Haagse basisonderwijs en zou jij met ons willen samenwerken? Stuur dan een mail naar bedrijven@dehaagselerarenpas.nl en vertel daarin kort wie je bent en wat je zou willen aanbieden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Bij de aanmelding geef ik toestemming, maar waar geef ik toestemming voor?

Je geeft toestemming voor het abonneren op onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt elke maand verstuurd en staat vol boordevol nieuwtjes. Ook speciale win-acties, events en nieuwe partners worden hierin vermeld. Lees onze Privacy Statement, hoe je je kunt afmelden op een later tijdstip voor deze nieuwsbrief.