Dit wordt aangeboden door:

TIM Fysiotherapie

Deal

Gratis eerste screening (t.w.v. €49)

Adres en contactgegevens

Alle locaties in Den Haag
https://timfysiotherapie.nl/fysiotherapie-denhaag/

Delen met een vriend(in)

WE ARE TOGETHER.
Kom samen met ons in beweging

Samen in beweging
Together in Motion is er voor mensen met lichamelijke klachten. Als u niet goed kunt bewegen of als u niet durft te bewegen. Als u meer moet bewegen of als u moeite heeft met bewegen! Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar en zijn er voor iedereen. Van klein tot groot, van jong tot oud!

Altijd dichtbij
Together In Motion Fysiotherapie is altijd dichtbij. In Scheveningen, Den Haag, Delft, De Lier, Den Hoorn, Naaldwijk, Berkel, Bergschenhoek, Zoetermeer en in Rijswijk. We staan in de praktijk, op het veld, wij komen bij je aan huis, op werk. Een goed gesprek, scherpe diagnostiek en een behandelplan op maat.

Keurmerk fysiotherapie
Together In Motion Fysiotherapie is professioneel als het gaat om ons vak. Al onze fysiotherapeuten zijn vakkundig, bekwaam en gespecialiseerd in het oplossen van problemen rondom bewegen. Verder voeren wij met trots het keurmerk fysiotherapie. Een certificaat wat de kwaliteit van praktijkvoering borgt.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Maak via https://timfysiotherapie.nl/ een afspraak en vermeld in het opmerkingenvak of aan de telefoon dat je in bezit bent van een Haagse Lerarenpas.