Dit wordt aangeboden door:

SkiDiscovery

Deal

5 flexibele lessen voor de prijs van 4
(Van € 195,- voor € 156,-)

Adres en contactgegevens

Waterpas 99
2495 AV Den Haag
https://skidiscovery.nl/

Delen met een vriend(in)

SkiDiscovery

PROFESSIONELE SKILESSEN
Gaat u binnenkort voor het eerst op wintersport maar kunt u nog niet skiën? Of bent u een gevorderde skiër en wilt u uw techniek en conditie verbeteren? Kom dan oefenen op de oneindige piste van SkiDiscovery!

De skileraren in onze skischool zijn minimaal nationaal gediplomeerd skileraar, de meeste van ons zelfs academisch geschoold, en geven les volgens een vaste methodiek.

KINDER SKILESSEN
Kinderen leren snel, zeker op de indoorrolpiste van ons skicentrum. De berg gaat naar boven, waardoor de kinderen kunnen blijven afdalen zonder ooit beneden te komen. Door deze eindeloze berg kunnen kinderen zeer snel de verschillende technieken aanleren en verbeteren.

Kinderen krijgen les in groepjes van maximaal 6 kinderen. Elk kind krijgt hierdoor voldoende persoonlijke aandacht en verdwijnt niet in de massa.

LEER NOG BETER SNOWBOARDEN
Gaat u binnenkort voor het eerst op wintersport maar kunt u nog niet snowboarden? Of bent u een gevorderde snowboarder en wilt u uw techniek en conditie verbeteren? Kom dan lessen op de indoor skibaan van SkiDiscovery!

Ervaar in de Alpen hoeveel u bij ons heeft geleerd. Alpine, Freeride en ook Freestyle technieken komen allemaal aan bod tijdens onze lessen.

Alle snowboardleraren zijn bij ons gediplomeerd en geven les volgens een vaste methodiek.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
5 flexibele lessen voor de prijs van 4.
De reguliere prijs is € 195,- de kortingsprijs € 156,-.

Link: https://skidiscovery.skibook.nl/trainingen/59
Code: Haagse leraar ski

Let op: laat op locatie (bij het afrekenen) jouw Haagse Lerarenpas zien om verwarring te voorkomen.

Extra:
Je hoeft niet direct 5 lessen te boeken, wanneer je er 1 of meerdere gaat inplannen worden de overige lessen als tegoed op het SkiBook account gezet.