Dit wordt aangeboden door:

Partyzz!

Deal

10% korting op aankopen boven de € 15,00 of latexballonnen gevuld met helium €1,25 per stuk ipv €1,50 (bij 10 stuks of meer)

Adres en contactgegevens

https://www.partyzz.nl/

Delen met een vriend(in)

Stijlvolle feestartikelen

Partyzz! is is zoals ik dat zelf noem: een party boutique. Wij zijn geen doorsnee “feestartikelenzaak”. Je zult dan ook geen grote aantallen met uitgebreide lijnen van bekende thema’s tegenkomen.  Nee, Partyzz! biedt jou graag de meer exclusieve spullen. Van goede kwaliteit. Die vooral trendy en hip zijn. En niet helemaal onbelangrijk: tegen mooie prijsjes te koop. In onze party boutique krijg je volledige aandacht en help ik graag meedenken over de aankleding van jouw feest. Wij bieden party supplies op “a new level”.  Anders, op onze manier!

Feestaankleding heeft de afgelopen jaren ook in Nederland een andere betekenis gekregen. We willen een feestje dat mooier en stijlvoller oogt. En we hebben meer aandacht voor details. Onze shop is ontstaan omdat we thuis bij ons echt gek zijn op feestjes en gezelligheid.

Gezellig tafelen met vrienden doen we graag en ik ben gek op knutselen, taarten bakken en decoreren. Ja en ik doe het liefst zelf de aankleding van feestjes bij ons thuis. Tot aan de giveaway kadootjes en labels.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Kijk op de website https://www.partyzz.nl/ en vul bij de kortingscode: DeHaagseLerarenpas in!