Dit wordt aangeboden door:

Madurodam

Deal

Entree voor € 5,00 per persoon.
(Max. 5 personen per pas)

Adres en contactgegevens

George Maduroplein 1, 2584 RZ, Den Haag
Telefoon: 070 416 2400

Delen met een vriend(in)

Beleef helden en hoogtepunten

 

Madurodam vertelt de grote verhalen van Nederland. Bij Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. Het wereldberoemde themapark in Den Haag laat de grote verhalen achter de vele Hollandse miniatuurgebouwen tot leven komen. In Madurodam is er veel te zien en er vooral heel veel om sámen te doen met het hele gezin. Samen beleef je hoe Nederland is ontstaan, laat je zien of je een voetbalprof bent, en zorg je dat het land niet onder water komt te staan!

365 dagen per jaar veel te doen
Madurodam is elke dag open en biedt altijd een superleuk dagje uit. Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats. Deze luister je thuis lekker vaak terug: als je je registreert, ontvang je ze namelijk per e-mail. Wil je liever leren vliegen als een piloot? Dat kan op Schiphol. Of laad zelf heel stoer een schip met containers in de haven van Rotterdam. Snel, doe de Oosterscheldekering op tijd dicht! Dan komt het land niet onder water te staan.

Energiek dagje uit
Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie ‘Zo Groot Is Oranje’, waar je leert hoe de oranjegekte is ontstaan. Hier kun je laten zien of jij de volgende Wesley Sneijder bent: Madurodam heeft veldjes waar je allerlei trucjes kunt uitvoeren. Als je nog energie hebt, kun je lekker verder uitrazen in de avontuurlijke speeltuin. Trouwens, Madurodam heeft ook een nijntje speeltuin voor de (aller)kleinsten. Tot slot moet je natuurlijk een vette 3D-scan van jezelf laten maken in de Fantasitron. Een blijvende herinnering aan een leuk dagje weg met het hele gezin in Madurodam!

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Tickets zijn aan de kassa op vertoon van jouw Haagse Lerarenpas te koop.