Dit wordt aangeboden door:

Korzo Theater

Deal

Gratis rondleiding + koffie. Mogelijkheid tot korting op voorstellingen (zie Nieuws)

Adres en contactgegevens

Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag
Telefoon: 070 363 7540

Delen met een vriend(in)

Get Close to Talent!

Korzo is een avontuurlijk en intiem theater in de oude binnenstad van Den Haag. Al meer dan dertig jaar is Korzo een toonaangevend huis voor muziek, dans, theater en sinds kort ook contemporary circus. De programma’s in Korzo brengen het publiek dicht bij de talenten van vandaag en morgen.

Bij eerste binnenkomst in het theater is de meest voorkomende reactie er een van stille verbazing. Daarna komen de woorden: dat dit bestaat in Den Haag! Wie heeft het ontworpen? Wat betekent het fraaie lijnenspel op de reusachtige binnengevel? Wie werken hier en wat gebeurt hier allemaal?

Voor de bezoeker laat een avondje Korzo zich soms moeilijk voorspellen, maar wie de stoute schoenen aantrekt zal verrast zijn. Korzo investeert in jong talent en maakt graag voorstellingen en evenementen voor iedereen die verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, voor mensen die uitgesproken nieuwsgierig zijn en zin hebben in een ‘net-even-anders-dan-anders’ theateravond. En als bonus kun je in de relaxte sfeer van de Korzo bar artiesten van over de hele wereld ontmoeten.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Wil jij een gratis rondleiding door het Korzo theater voorafgaand aan een voorstelling? Bel dan naar 070-3637540. Hou ook de Nieuwsberichten in de gaten op de site, voor actuele voorstellingen waar je naar toe kunt.