Dit wordt aangeboden door:

Kinderboekwinkel Alice in Wonderland

Deal

Bij aankoop van een boek krijgt u 2 ansichtkaarten cadeau.

Adres en contactgegevens

Piet Heinstraat 2, 2518 CH Den Haag
Telefoonnummer: 070 310 6992

Delen met een vriend(in)

Kinderboekwinkel Alice in Wonderland

Kinderboekwinkel Alice in Wonderland aan het Piet Heinplein nummer 2 is een begrip in Den Haag en een uitje op zich. Als enige boekwinkel helemaal gespecialiseerd in kinderboeken! Hier vind je zeker het perfecte decembercadeau.

Van babyboekjes, prentenboeken tot aan Young Adult en alles daartussenin. Het assortiment kinderboeken is zeer breed, er is voor elk kind en elk type lezer is er wat te vinden. Zo is er een hele kast met leesboekjes op AVI-niveau, maar ook makkelijk lezen boekjes en dyslexieboeken. Ook als je in het onderwijs, in de kinderopvang of op een andere manier met kinderen werkt, kun je hier terecht.

Elke maand hebben ze allerlei activiteiten in de winkel. Zo wordt er elke maand op vrijdag voorgelezen voor de kleinsten, zijn er poppenkastvoorstellingen voor peuters en kleuters, is er het kindertheater van KABOEM, komen er regelmatig schrijvers voorlezen en vertellen over hun boek en nog veel meer. Je vindt de activiteiten op http://www.dehaagsekinderboekwinkel.nl/

Kennis van boeken en een fijne sfeer staan voorop. Kinderen kunnen lekker in een hoekje spelen en in boekjes kijken en lezen. Je wordt geholpen door een van de eigenaren, Yvon of Stefan. Hun ruime ervaring in werken met kinderen en kennis van kinderboeken maken het moeilijk om níet te slagen! Kom snel een keer kijken in deze gezellige kinderboekwinkel.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Laat bij de kassa jouw Haagse Lerarenpas zien voor jouw voordeel.