Dit wordt aangeboden door:

Hudson Den Haag

Deal

10% korting op de lunchrekening

Adres en contactgegevens

Aert van der Goesstraat 21-23, 2582 AH Den Haag

Delen met een vriend(in)

Bring your party-face, to the party-place!

Hudson neemt je mee op een culinaire trip dwars door de USA. Dit zie je terug in de Amerikaanse food classics op de kaart en een classy, comfy style. De sfeer in het restaurant is stoer, warm en easygoing, wat uitnodigt tot lekker lang tafelen. Ook aan de altijd riante bar van Hudson is het heerlijk toeven met cocktails, speciaal biertjes en barbites.

De kaart van Hudson staat gevuld met American Classics zoals Lazy Sunday nacho’s, Smokey Beefwrap, All American Ribs, Smashing Salmon, Bad to the Bone steak en de Asian & New York Street Dog. Hudson’s signature dish is de Hudson Burger! Deze zijn voortreffelijk. Een social influencer schreef recent: “Taste this one and you know why this place is stuffed with people”. Mooier kunnen wij het zelf niet verwoorden.

Maak een reis door de unieke ‘locaties’ van Hudson. Ieder Hudson Restaurant heeft zijn eigen speciale ambiance en dat maakt de reis heel erg bijzonder.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Laat bij de Haagse Hudson Statenkwarier jouw Haagse Lerarenpas zien bij de kassa voor het voordeel. Kijk op https://restauranthudson.nl/ welke restaurants zich in Den Haag bevinden.