Dit wordt aangeboden door:

Hart Beach

Deal

€ 35,- voor een introductie surfles incl. materiaal en € 15,- aan huurtegoed!

 

Adres en contactgegevens

Strandweg 3b, 2586 JK Den Haag
Telefoonnummer: 070 350 2591

Delen met een vriend(in)

STAY STOKED, SURF MORE!

Hart Beach is surf, honest food, rock & roll and good vibes. Een plek om samen te genieten en alles te vinden rondom surf, al sinds 1971! Of je nu wil leren surfen, jouw event wil organiseren op het strand, de beste surfgear zoekt of wil relaxen op het strand met lekker eten… Hart is er voor iedereen, 365 dagen per jaar.
See you on the beach!
Surflessen
Welkom bij Hart Beach Quiksilver Surfschool op het noorderstrand van Scheveningen, vlakbij de haven! Dé surfspot waar je leert surfen, je gear huurt of een warme douche neemt nadat je in het water bent geweest. Wij zijn het hele jaar door geopend zodat je niet alleen in de warme maanden, maar ook ‘s winters gehuld in onze warme winter wetsuits de Nederlandse golven kunt trotseren. Via onze surfschool boek je een les en leer je surfen van onze ervaren instructeurs die allemaal een passie hebben voor surf, de zee & het strand! Alle instructeurs beschikken over een BSA & lifeguard certificaat en leren je op een veilige manier graag alle ins & outs over het surfen! Onze surfcrew staat elke dag voor je klaar om jou te voorzien van gear, je bij te praten over de actuele stand van de golven of even te kletsen over boards, surfers en swell.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Reserveer minimaal 1 dag van te voren via https://www.hartbeach.nl/ of bel naar 070-3502591 en vermeld dat jij een Haagse Lerarenpas hebt.