Dit wordt aangeboden door:

Floatcenter Haaglanden

Deal

Bij een Single Float (60min) gratis SpaCapsule van 14 min! Voor €39,50!

Adres en contactgegevens

Floatcenter Haaglanden & Babylon
https://www.floatcenter.nl/vestigingen/

Delen met een vriend(in)

Floatcenter Den Haag

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiënt en doeltreffend is: 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen.

TOTALE ONTSPANNING
Wie ooit in de Dode Zee heeft gezwommen, heeft floaten eigenlijk al ervaren. Het komt er in het kort op neer dat je drijft op ruim 30 cm (epsom) zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Tijdens het floaten worden de prikkels zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten. Officieel wordt dit Floatation REST (Restricted Environmental Stimulation Technique) genoemd.

Het water in de floatroom en de omgeving worden verwarmd op 35,5°C zodat je lichaam geen temperatuurverschil voelt tussen het water en de lucht er buiten. Hierdoor ‘denken’ je hersenen dat je lichaam ‘zweeft’. Elke spier in je lichaam kan zich totaal ontspannen. Floaten is de manier om de diepste ontspanning te bereiken die je kunt ervaren.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Kijk op https://www.floatcenter.nl/ en reserveer jouw sessie. Laat in het opmerkingenveld weten dat je een Haagse Lerarenpas hebt of vermeld dit aan de balie. Jouw gratis SpaCapsule ligt klaar voor jou.