Dit wordt aangeboden door:

FitFoodFab

Deal

Een korting van 10% op de EMB bloedtest

Adres en contactgegevens

Praktijkruimte
BLOOM – House of Health
Koninginnegracht 28, 2514 AB Den Haag

T: 0624833705
M: info@fitfoodfab.nl

Delen met een vriend(in)

Laat hormonen vóór je werken en niet tegen je

Een gezonde hormoonbalans is de basis voor een gezond lichaam. Zijn je hormonen uit balans geraakt, dan kunnen er allerlei fysieke en mentale klachten ontstaan, zoals overgewicht, heftige menstruatiepijn, PCOS, overgangsklachten, hormonale migraine, vruchtbaarheidsproblemen, vermoeidheid, huidproblemen en noem maar op. Ik help je graag om je hormonen weer in balans te krijgen.

EMB bloedtest
Ben jij benieuwd naar wat je lichaam jou te vertellen heeft? Of heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je ergens een tekort aan hebt (vitamines, mineralen)? Loop je al lange tijd met (vage) klachten maar weet je niet waar dit vandaan komt? Dan biedt de EMB bloedtest uitkomst!

Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen in het lichaam kan aantonen en daarmee een verklaring geven voor de klachten waar jij mogelijk al langere tijd mee rondloopt, zoals vermoeidheid, stemmingswisselingen, huidklachten, concentratieproblemen of darmklachten.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel
Laat tijdens het maken van de afspraak weten dat jij een Haagse Lerarenpas hebt voor 10% korting op het bedrag voor de EMB bloedtest.