Dit wordt aangeboden door:

Amaze VR 

Deal

Free 5 min. try-out in de Arcades en 15% korting op alle VR Escape Rooms.

Adres en contactgegevens

Torenstraat 140, 2513 BW Den Haag
+31 6 39 176 026
amazeVR.nl

Delen met een vriend(in)

AmazeVR – iets voor jou?

AmazeVR brengt de grenzeloze mogelijkheden van Virtual Reality en de spanning van Escape Rooms samen in het hartje van Den Haag.

Vergeet het ontsnappen uit een kamer… Hier zit je gevangen in een hele andere wereld! Ook in een VR Escape Room is samenwerken en goed communiceren belangrijk, maar ontsnappen uit deze wereld wil je eigenlijk niet! We plaatsen je in omgevingen die je meer versteld doen staan dan alle escape rooms die je ooit hebt geprobeerd or gespeeld. Met behulp van de meest geavanceerde computers en VR-headsets zullen zelfs je zintuigen geloven dat het echt is.

In Virtual Reality is alles mogelijk, dit zorgt voor leuke verrassingen in het spel. Ook na afloop kun je heerlijk nagenieten in onze futuristische bar.

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel:

Reserveren kan via onze website – https://amazevr.nl/reserveren/ vul voor je klikt naar betalen de code: LERARENPASDH in en profiteer van 15% korting op de VR Escape Rooms (VR Shooter voor 4 personen ook mogelijk). De korting wordt automatisch verrekend.

Let op: bij aanvang dient jouw persoonlijke Haagse Lerarenpas getoond te worden. Minimaal 1 Lerarenpas per reservering. Je kunt met maximaal 10 personen tegelijkertijd spelen.