Dit wordt aangeboden door:

Amaze Escape Events

Deal

15% korting.

Adres en contactgegevens

MOOOF – Binckhorstlaan 135 (2de verdieping)
Den Haag, 2516BA
+31 6 38 328 536
https://amaze-escape.com/

Delen met een vriend(in)

Amaze Escape Events

Zijn jullie klaar voor de uitdaging en lossen jullie het mysterie op. Neem je vergrootglas mee, vind alle verborgen aanwijzingen, en probeer te ontsnappen uit onze Escape Rooms!

Iedere kamer is uniek! Zo kun je bijvoorbeeld als CIA agent een geheim KGB nest infiltreren.

Zoek je liever de spanning op? Maak dan een afspraak met Crazy Doctor Condor die erom bekend staat dat hij experimenteert op zijn patiënten! Ontsnap op tijd uit zijn behandelkamer voor dat jij zijn volgende patiënt wordt… Ga je toch liever de Battle aan? Strijd dan in twee teams tegen elkaar in The Competition. Wie grijpt de beker, team Black of team White?

Met 4 unieke kamers is Amaze Escape Events de grootste in de regio en zit er voor iedereen een leuke uitdaging bij. Lukt het jullie om te ontsnappen?

Jouw Haagse Lerarenpas voordeel

Reserveren kan via onze website – https://amaze-escape.com/reserveren/ vul voor je clickt naar betalen de code: LERARENPASDH in en profiteer van 15% korting op onze Real Live Escape Rooms. De korting wordt automatisch verrekend.

Let op: bij aanvang dient jouw persoonlijke Haagse Lerarenpas getoond te worden. Minimaal 1 Lerarenpas per reservering. Je kunt met maximaal 24 personen tegelijkertijd spelen.